RSS

Twitter

Facebook

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ευχαριστίες!

  Το μικρό, "φτωχό" και "μοναχικό" αυτό blog μέρα με την μέρα μεγαλώνει. Σε άρθρα, απόψεις, αφιερώματα αλλά και μερικές σπαζοκεφαλιές για διασκέδαση!
  Έχει περάσει ένας μήνας και μια βδομάδα περίπου από την πρώτη ανάρτηση όπου, ο Κάποιος Περαστικός σας συστήθηκε. Έκτοτε το ταξίδι ξεκίνησε με τους συνοδοιπόρους και καθοδηγητές να αυξάνονται μέρα με την μέρα.
  Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, σ' όλους όσους με βοήθησαν είτε με συμβουλές, είτε με υποδείξεις για την εμφάνιση του blog, για την θεματολογία αλλά και για τις απόψεις που εξέφρασαν, θετικές κι αρνητικές, για το περιεχόμενο αυτών των οποίων γράφονται.
  Τελειώνοντας, θα ήθελα να αναφέρω κάποιον ο οποίος, αθόρυβα, με βοήθησε με συμβουλές και με την εμπειρία του ώστε να στηθεί όσο πιο σωστά γίνεται αυτό που βλέπετε εσείς σήμερα... Είναι το blog, Ομακοείο. Και λίγα λόγια γι' αυτό :
 
  Το Ομακοείον (ομού + ακούμε) ήταν ένα μεγάλο οίκημα όπου στεγαζόταν η κοινότητα, που ο Πυθαγόρας δίδασκε τους (και των δυο φύλων) μαθητές του. Η κοινότητα αυτή ονομαζόταν Πυθαγόρειοι. Οι Πυθαγόρειοι φιλόσοφοι, λοιπόν, ήταν μια φιλοσοφική, θρησκευτική και πολιτική σχολή που ιδρύθηκε τον 6ο αιώνα π.Χ από τον Πυθαγόρα τον Σάμιο στον Κρότωνα της Κάτω Ιταλίας.
  Σκοπός του blog αυτού, να "προσομοιάσει" εκείνη την κοινότητα με έναν ιδιαίτερο αλλά και σύγχρονο τρόπο!

  Δείτε εδώ μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για τα 10 πιο όμορφα επιστημονικά πειράματα, αλλά και την νύξη που είχε κάνει στο δικό μας blog και στο αφιέρωμα που είχαμε κάνει για την Καππαδοκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου